Zandbergrun

Sterlicht onthaalt de zandbergrun

Op 4 september reed de zandbergrun uit in Wuustwezel. In de zijspannen van imposante motors en flamboyante oldtimers zaten mensen met een beperking, jong en oud, uit de ruime omgeving van Wuustwezel. Zij staan centraal op de dag van de Zandbergrun.
Als toneelvereniging uit Wuustwezel werd ons gevraagd om hen te komen aanmoedigen langst de kant van de weg. Dat hebben we dan ook gedaan! Sterlicht moest Sterlicht niet zijn als we er geen ludieke draai aan zouden geven. We zijn met een hele ploeg in onze uitleendienst gedoken opzoek naar enkele leuke outfits!

We waren het unaniem eens, de organisatie van de zandbergrun heeft deze mensen een geweldige dag bezorgd! We waren blij hier deel van uit te mogen maken.

Zandbergrun Sterlicht
Zandbergrun Sterlicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s