Boter bij de vis

Het gaat niet goed met Eric Van Zwam. Twee jaar geleden werd hij ontslagen en hij heeft het nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Om de dalende inkomsten te compenseren, heeft hij een ingenieus plan bedacht. Toen zijn vorige huurder naar Canada emigreerde, bleef de staat maar uitbetalingen doen op het oude adres. Daarom heeft Eric een hele reeks fictieve huurders gecreëerd en hij krijgt via allerlei instanties geld voor hen toegestuurd.

Wat er hem allemaal zal overkomen kan u zelf komen bewonderen op 21, 22 en 23 oktober 2022.
Tickets zijn te bestellen vanaf 3 oktober via onderstaande knop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s