De Heilzame Werking van Appelsap

Wilfried, eens een groot zakenman in de voedingsindustrie maar sedert zijn pensioen helemaal opgegaan in het kweken van bloemen, laat zich door zijn vrouw Adèle op de kop zitten en doet alles wat ze maar wil. Hij mag alleen maar appelsap drinken. Zijn nichtje Lena en zijn tuinman Harry zijn verliefd op elkaar, maar Adèle wil Lena dwingen om te trouwen met de zoon van de senator. Wilfried laat slaafs alles over zich heen gaan en is alleen maar bezig met zijn bloemen. Als het verlovingsfeest nadert besluit het personeel om Wilfried wat op te peppen door hem ‘een ander merk’ appelsap te geven. Plotseling krijgt men een heel andere Wilfried te zien.

Hoe dit verder afloopt kan u zelf komen bewonderen op 24, 25 en 26 maart 2023.

Tickets zijn te bestellen vanaf 6 maart via onderstaande knop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s