Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Als toneelvereniging Sterlicht zijn we ontzettend trots op de voorstellingen die we jaarlijks op de planken zetten. We werken met veel passie en toewijding aan elk stuk en vinden het fantastisch om ons publiek te laten genieten van de voorstellingen die we maken.

Om ervoor te zorgen dat onze trouwe bezoekers en alle andere geïnteresseerden altijd op de hoogte zijn van alles wat er binnen Sterlicht gebeurt, zijn jullie in de mogelijkheid om jezelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden van alle nieuwtjes binnen de vereniging, zoals bijvoorbeeld aankondigingen voor nieuwe toneelstukken, informatie over andere activiteiten zoals onze fietszoektocht en natuurlijk alle ins en outs over onze komende toneelproductie “De heilzame werking van Appelsap“.

Door jezelf in te schrijven op onze nieuwsbrief ben je er altijd als eerste bij als er iets nieuws te melden is over onze vereniging. Zo mis je nooit een kans om betrokken te zijn bij onze toneelstukken en blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen.

Het inschrijven voor onze nieuwsbrief is heel gemakkelijk en kosteloos. Je kunt dit eenvoudig doen via onze website. Vul simpelweg je naam en e-mailadres in en je bent er zeker van dat je als eerste op de hoogte bent van al het nieuws binnen Sterlicht.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er binnen onze toneelvereniging gebeurt. We hopen je snel te zien bij een van onze voorstellingen!

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.