Spelers 'De Heilzame werking van Appelsap'

Aan alle bezoekers: BEDANKT!

Het is met veel plezier dat wij, de leden van toneelkring Sterlicht, jullie willen bedanken voor jullie aanwezigheid bij ons laatste toneelstuk ‘De heilzame werking van Appelsap’. Jullie steun en aanmoediging hebben ons enorm gemotiveerd en geïnspireerd tijdens de repetities en opvoeringen.

Wij hebben met veel enthousiasme en passie gewerkt aan dit stuk, en het was voor ons een bijzondere ervaring om het met jullie te delen. Het is altijd een eer om ons publiek te vermaken, en het feit dat jullie tijd hebben vrijgemaakt om naar onze voorstelling te komen kijken, betekent heel veel voor ons.

We hopen dat jullie net zo genoten hebben van de voorstelling als wij. Het is altijd een uitdaging om een publiek te raken en te vermaken, maar jullie reacties en applaus lieten ons weten dat we daarin zijn geslaagd. Het is voor ons een beloning om te zien dat ons harde werk gewaardeerd wordt.

Daarom willen we jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid en steun. Het was een genoegen om voor jullie op te treden en we hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen begroeten bij één van onze voorstellingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s