Wisseling van de wacht

Na een lange en succesvolle carrière als bestuurslid bij Toneelkring Sterlicht heeft John Gommers besloten om zijn functie neer te leggen. John heeft zich vele jaren ingezet voor de toneelvereniging en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes ervan. Zijn inzet en toewijding zullen zeker gemist worden.

Gelukkig heeft de vereniging een waardige opvolger gevonden in de persoon van Patrick Van Dievoort. Patrick heeft al veel ervaring opgedaan binnen onze vereniging en dit zowel op als naast de planken. Het bestuur en de leden van Toneelkring Sterlicht zijn dan ook verheugd dat Patrick de rol van John zal overnemen.

John heeft aangegeven dat hij nog betrokken zal blijven bij de vereniging en dat hij met plezier terugkijkt op zijn tijd als bestuurslid. Het bestuur en de leden van Toneelkring Sterlicht willen John dan ook bedanken voor zijn jarenlange inzet en wensen Patrick veel succes toe in zijn nieuwe rol.